Pravidelně se účastníme odborných konferencí a seminářů, kde prezentujeme naše produkty, osobně se setkáváme s našimi dlouholetými zákazníky a také oslovujeme i nové potenciální klienty, kteří se zajímají o diagnostiku potravin a krmiv, resp. se zajímají o naše diagnostické soupravy.

Začátkem roku jsme se zúčastnili vědecké konference v Piešťanech Bezpečnost a kvalita potravin (stránka organizátora: zde) kde jsme prezentovali specifické testy pro laboratoře, testy pro výrobní provozy a speciálně jsme se věnovali problematice stěrových testů pro restaurace, jídelny a výroby potravin.

Jako vystavovatel jsme se následně na Slovensku zúčastnili mezinárodní vědecké konference Hygiena Alimentorum XLIII ve Vysokých Tatrách (stránka organizátora: zde), kde jsme prezentovali naše diagnostika v oblasti kvality potravin konkrétní kvality a bezpečnosti mléčných a rostlinných komodit.

V České republice jsme na jaře jako partner podpořili Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin – CzechFoodChem (stránka organizátora: zde), kde jsme se s naší nabídkou diagnostik zaměřili na oblasti mykotoxinů, alergenů, vitamín , PCR testů, obsahových látek, ATP, a na problematiku mikrobiologie.

Období podzimních konferencí odstartovala v Čechách konference Hygiena a technologie potravin pod názvem Lenfeldovy a Höklovy dny (stránka organizátora: zde) zaměřená na problematiku kvality a zdravotní nezávadnosti rostlinného a živočišného původu kde jsme prezentovali naše produkty.

Jako partner se každoročně účastníme plzeňského semináře Pivovarsko-sladařský seminář (stránka organizátora: zde), kde se formou odborné přednášky i osobní účasti prezentujeme. Náš zástupce z R-Biopharm každý rok zaujme odbornou veřejnost svou přednáškou, letos podnázvem „Automatisation of sample preparation (DNA preparation) pro qPCR of beer spoilage bacteria and yeast“.

Letos jsme se také zúčastnili konference pod názvem Dny prvovýroby mléka (stránka organizátora: zde), která se koná každých pět let. Prezentovali jsme naše diagnostické sady pro zachycení padělání ovčího a kozího mléka a testy pro stanovení inhibičních látek v mléku.

Konec roku uzavírá odborná konference Jakost obilnin stránka organizátora: zde) s tradičním tématem obilnin jako kvalita sklizně a situace na trhu s obilovinama jakož i další podstatná témata v zemědělství.

Začátkem nového roku 2024 se plánujeme zúčastnit české konference Mléko a sýry (stránka organizátora: zde), kde se na Vás budeme osobně těšit...
 

Cookies Podrobnosti
Tyto webové stránky používají soubory cookie

Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze návštěvnosti. Informace o tom, jak používáte naše webové stránky, poskytujeme také našim partnerům v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy. Tito partneři mohou příslušné informace kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které od vás získali, když jste využili jejich služeb.