Přítomnost nežádoucích bakterií a kvasinek v pivu/víně může způsobit vznik zákalu, změnu chuti a vůně. Aby se předešlo ztrátám nebo stažení výrobků z trhu, je důležité testovat přítomnost těchto patogenů ve všech částech výroby. Mikroorganismy jako například: Dekkera bruxellensis, Lactobacillus, Pediococcus/Megasphaera, divoké kvasinky a množství dalších jsou v pivovarském a vinařském průmyslu mimořádně důležité.

Klasické mikrobiologické metody jsou zdlouhavé (výsledky v průběhu několika dní) a proto neumožňují vstoupit do výrobního procesu v reálném čase.


Rychlé a jednoduché řešení nabízí systém PCR testů - GEN-IAL®. Vyznačuje se jednoduchým a rychlým procesem odběru vzorků a analýzy, který poskytuje výsledky do dvou hodin po odběrech vzorků.


Pivo ZDE/ Download: „GEN-IAL pivo“

Víno ZDE/ Download: „GEN-IAL víno“

Cookies Podrobnosti
Tyto webové stránky používají soubory cookie

Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze návštěvnosti. Informace o tom, jak používáte naše webové stránky, poskytujeme také našim partnerům v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy. Tito partneři mohou příslušné informace kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které od vás získali, když jste využili jejich služeb.