Přítomnost nežádoucích bakterií a kvasinek v pivu/víně může způsobit vznik zákalu, změnu chuti a vůně. Aby se předešlo ztrátám nebo stažení výrobků z trhu, je důležité testovat přítomnost těchto patogenů ve všech částech výroby. Mikroorganismy jako například: Dekkera bruxellensis, Lactobacillus, Pediococcus/Megasphaera, divoké kvasinky a množství dalších jsou v pivovarském a vinařském průmyslu mimořádně důležité.
Klasické mikrobiologické metody jsou zdlouhavé (výsledky v průběhu několika dní) a proto neumožňují vstoupit do výrobního procesu v reálném čase.
Rychlé a jednoduché řešení nabízí systém PCR testů - GEN-IAL®. Vyznačuje se jednoduchým a rychlým procesem odběru vzorků a analýzy, který poskytuje výsledky do dvou hodin po odběrech vzorků.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze návštěvnosti. Informace o tom, jak používáte naše webové stránky, poskytujeme také našim partnerům v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy. Tito partneři mohou příslušné informace kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které od vás získali, když jste využili jejich služeb.
Základní soubory cookie pomáhají vytvářet použitelné webové stránky tím, že umožňují základní funkce, jako je navigace na webu a přístup do chráněných oblastí webu. Bez těchto souborů cookie nemohou webové stránky správně fungovat.
Předvolby (0)
Soubory cookie s preferencemi umožňují webovým stránkám zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webové stránky chovají nebo jak vypadají, například váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.
Statistiky (4)
Statistické soubory cookie pomáhají majitelům webových stránek porozumět interakci s návštěvníky webových stránek prostřednictvím anonymního shromažďování a vykazování informací.
Marketing (0)
Marketingové soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků webových stránek. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a zajímavé pro jednotlivé uživatele, a tím cennější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.