Stanovení alergenů na površích výrobních linek a zařízení
Nová generace testů „Bioavid lateral flow Hook efekt“
K čemu test slouží:
stanovení přítomnosti alergenů na površích výrobních linek a zařízení
stanovení přítomnosti alergenů ve vstupních surovinách
analýza CIP vody (oplachová voda)
Co je Hookův efekt?
Pokud vzorek obsahuje velké množství alergenu, klasické rychlé testy mohou vykazovat falešně negativní výsledky. Tento jev se jmenuje Hookův efekt.
Nová generace testů Bioavid lateral flow Hook efektVás na přítomnost Hookova efektu upozorní (ve vyhodnocovacím okně nebude přítomna nebo jen slabě viditelná Hook čára (H).
Výhody:
jednoduchá příprava vzorku (stěr, surovina i CIP voda)
materiál potřebný k provedení stěru (stěrové tyčinky, pipety a zkumavky s PBS pufrem) jsou součástí soupravy
praktické balení po 15 kusech
výsledek se odečítá vizuálně během několika minut
Široká nabídka alergenů:
Bioavid lateral flow Hook efekt: mléko, sezam, hořčice, vejce, lískové ořechy, arašídy, pistácie, mandle, kešu, korýši, kasein a jiné ořechy: para (brazilské), makadamiové, vlašské, kokosový... RIDA®QUICK: lepek (gliadin) a sója
Vyhodnocení testu:
A) negativní
B) pozitivní
C) silně pozitivní
D) velmi vysoce pozitivní (potřeba zvýšit ředění vzorku)
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování funkcí sociálních médií a k analýze návštěvnosti. Informace o tom, jak používáte naše webové stránky, poskytujeme také našim partnerům v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy. Tito partneři mohou příslušné informace kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které od vás získali, když jste využili jejich služeb.
Základní soubory cookie pomáhají vytvářet použitelné webové stránky tím, že umožňují základní funkce, jako je navigace na webu a přístup do chráněných oblastí webu. Bez těchto souborů cookie nemohou webové stránky správně fungovat.
Předvolby (0)
Soubory cookie s preferencemi umožňují webovým stránkám zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webové stránky chovají nebo jak vypadají, například váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.
Statistiky (4)
Statistické soubory cookie pomáhají majitelům webových stránek porozumět interakci s návštěvníky webových stránek prostřednictvím anonymního shromažďování a vykazování informací.
Marketing (0)
Marketingové soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků webových stránek. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a zajímavé pro jednotlivé uživatele, a tím cennější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.